Kurt Himpe
Gemeenteraadslid & Fractieleider N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Commissies
  Fractie
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

     
  Contact:
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  T & F 051- 31.54.79 | 0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
   

 

     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Verkeer

De Weekbode

8 juni 2007

In de Heilig Hartstraat komt er ter hoogte van het stedelijk sportcomplex een oversteekplaats voor voetgangers. In de Reperstraat wordt de zone 50 uitgebreid van het einde van de bebouwde kom tot aan de Meulebeeksestraat.

In de Kortrijksestraat komt ter hoogte van de nummers 105 en 110 (Blauwe Duiver en Slagerij Verlinde, red.) een zone voor parkeren met een beperkte parkeertijd van 15 minuten. De oppositie betwijfelde of dat wel te controleren valt.

Om de langparkeerders uit de Leon Defauwstraat te weren, wordt voorgesteld om er een beperkte parkeertijd te laten gelden. Die parkeertijd is geldig in de Leon Defauwstraat en het gedeelte van de Kasteelstraat vanaf het kruispunt met de Dirk Martenslaan tot aan de Leon Defauwstraat op de Kasteelwijk.

Op de Sasbrug in Kachtem wil Belgacom Mobile een verlichtingspyloon vervangen door een mono-operator basisstation (zeg maar en gsm-zendmast). Kurt Himpe (N-VA) vond het vreemd dat men er daar eentje wil plaatsen, terwijl diezelfde operator ook in de Manestraat in Kachtem bezig is met de bouw van zo'n station.

(Wouter Vander Stricht)