Kurt Himpe
Gemeenteraadslid & Fractieleider N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Commissies
  Fractie
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

     
  Contact:
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  T & F 051- 31.54.79 | 0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
   

 

     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Emelgems postkantoor sluit op 24 september

www.wtv.be

10 september 2007

Het postkantoor in de Izegemse deelgemeente Emelgem verdwijnt definitief op 24 september. Met een huis-aan-huisfolder bracht De Post de bewoners van de deelgemeente op de hoogte van de sluiting.

De reorganisatie van de postkantoren werd nog tijdens de zitting van 2 juli door de gemeenteraad besproken. Het stadsbestuur vernam van de gedelegeerd bestuurder van De Post dat het Emelgemse postkantoor zou gesloten worden en dat er geen ander postpunt komt in de deelgemeente.

Gemeenteraadslid Kurt Himpe (N-VA) meldde ruim een jaar geleden tijdens de gemeenteraad dat de nieuwe openingsuren van het Emelgemse postkantoor een voorbode waren van een sluiting. "Het kwam neer op een verminderde en onregelmatige dienstverlening. Ik waarschuwde toen al dat de gewijzigde openingsuren en het verlies van negen openingsuren nadelig zou zijn voor het postkantoor", stelt gemeenteraadslid Kurt Himpe.

De twee nieuwe postpunten in Izegem en in Kachtem zijn volgens hem geen volwaardig alternatief. "Het verhaal van het Emelgemse postkantoor eindigt nu, maar ik wil dat er een nieuw hoofdstuk komt mét een postpunt in Emelgem", besluit Himpe.