Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persmededeling

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Kurt Himpe (N-VA): draadloos internet in Izegemse bibliotheek

6 november 2006

Naar analogie van wat in veel steden en gemeenten al gebeurt, wil gemeenteraadslid Kurt Himpe (N-VA) ook in Izegem draadloos internet promoten. Tijdens de gemeenteraadszitting van 6 november vroeg hij het stadsbestuur om de mogelijkheden en de kostprijs van de zogenaamde “hot spots” te onderzoeken.

Door de installatie van “hot spots” wordt draadloos internet mogelijk voor de gebruikers van bijvoorbeeld de Stedelijke Openbare Bibliotheek. Dit biedt volgens het raadslid heel wat mogelijkheden: wie naar de bibliotheek gaat om opzoekingswerk te doen, kan een draagbare pc meebrengen en zo ook beschikken over internet om informatie in te winnen.

Gemeenteraadslid Kurt Himpe stelde voor om de kostprijs en de praktische gegevens voor het draadloos internet bij diverse leveranciers op te vragen.

In Roeselare werd bijvoorbeeld al beslist om “hot spots” te installeren op de site Schiervelde. Het gebruik van internet wordt er gratis aangeboden en na verloop van tijd zal het gebruik geëvalueerd en eventueel bijgestuurd worden.

Kurt Himpe

Gemeenteraadslid N-VA