Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Kies je favoriete mop voor de Izegemse Druivelaarsstraat

Het Nieuwsblad

2 juni 2015

Het Baertshof, de verbindingsstraat tussen de parking Goederenkoer en de Grote Markt heet voortaan het Druivelaarsstraatje.

Nu de bewegwijzering van de parkeerroute in Izegem een feit is, wil het stadsbestuur een volgende stap zetten in het actieplan om het stadscentrum aantrekkelijker te maken. Hiervoor wordt een Druivelaarsstraatje in het leven geroepen. “Het gaat in feite om het Baertshof dat we in een aantrekkelijk kleedje steken”, zegt schepen van Openbare Werken Kurt Grymonprez (SP.A).

“Eerder werden al grondspots aangebracht.” Nu wordt een versnelling hoger ingeschakeld en worden gedrukte zeilen met een verwijzing naar de scheurkalender De Druivelaar boven de straat aangebracht. “Op de Izegemse Facebookpagina kan je stemmen voor je favoriete mop. Deze die het meeste likes halen, komen effectief op de gevels”, aldus schepen van Economie Kurt Himpe (N-VA). Aan beide zijden van het Baertshof staan gebouwen van drukkerij Strobbe die de Druivelaar uitgeeft. Vooraan de straat komt er nog een soort toegangspoort opgebouwd uit bloembakken met… druivelaars.

(Frank Meurisse)