Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Izegem wil beste moppen van Druivelaar in Baertshof hangen

www.kw.be

1 juni 2015

Het stadsbestuur van Izegem wil de beste moppen van de Druivelaar een plek geven in het Baertshof. Via Facebook kan je je stem uitbrengen.

De nieuwe invulling van het Baertshof kadert in de opwaardering van het handelsleven in het stadscentrum van Izegem. "De bewegwijzerde parkeerroute is bijna afgewerkt en het Baertshof moet dé verbinding tussen de gratis goederenparking en de Grote Markt worden", aldus schepenen Kurt Grymonprez (SP.A) en Kurt Himpe (N-VA).

Er werd in het verleden al grondverlichting aangebracht, maar nu gaat de stad nog een stapje verder. "Langs het Baertshof ligt Drukkerij Strobbe, waar de Druivelaar elk jaar het levenslicht ziet. Daarom zullen we de verbindingsweg officieus omdopen tot de Druivelaarstraat en komen er gedrukte zeilen boven de doorgang. Aan de kant van de Dirk Martenslaan plaatsen we twee bloembakken met druivelaars, die zo de toegangspoort naar de Grote Markt moeten aangeven."

Extra pigment: de gevels van het Baertshof zullen worden opgefleurd met de typische druivelaarmoppen. "We roepen iedereen op om op Facebook hun stem uit te brengen op hun favoriete mop. De zes populairste grappen krijgen een plek op de gevels."

De inkleding moet tegen de start van de Batjes, vrijdag 12 juni, een feit zijn.

Stemmen kan nog tot 4 juni via www.facebook.com/stad.izegem.

Izegem wil beste moppen van Druivelaar in Baertshof hangen

(PVH)