Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Ook Izegem roept op om stormschade te melden

Het Laatste Nieuws

2 augustus 2014

Ook Izegem roept slachtoffers van de wateroverlast van maandag op om gevallen van schade te melden. “In totaal kreeg de Izegemse brandweer vijftig oproepen te verwerken”, zegt schepen van Lokale economie en Landbouw Kurt Himpe (N-VA).

“Enkele dagen na de feiten komen steeds meer schadedossiers naar boven. Daarom roepen we de Izegemnaars die getroffen werden en schade hadden op om dit niet alleen aan te geven aan de verzekeraar, maar ook te melden aan het stadsbestuur. Het doorgeven van de gegevens is belangrijk om de wateroverlast te laten erkennen als natuurramp. Als de stad Izegem ook erkend wordt als rampgebied, krijgt iedere getroffene die zich gemeld heeft een bericht dat er een mogelijkheid is om een aanvraag in te dienen bij het rampenfonds.”  Particulieren, bedrijfsleiders, handelaars en land- en tuinbouwers kunnen hun naam, adres, telefoon, mail, geleden schade en vermoedelijke kostprijs van de schade melden via het mailadres nathalie.verbeke@izegem.be.

“Voor de landbouwers is het belangrijk om schade aan de gewassen te melden zodat de schattingscommissie de vaststelling kan komen doen”, besluit Himpe.

(VDI)