Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Mysterieuze etalage duikt in straatbeeld op

Het Laatste Nieuws

21 augustus 2014

Een etalage van een leegstaand pand in de Roeselaarsestraat steekt sinds begin deze week in een mysterieus kleedje. Er hangen grote zwarte doeken met de tekst "Ben ke benieuwd wat we hier gaan beginnen? Like ons op Facebook en win mooie prijzen". Wie op Facebook gaat speuren komt al gauw uit op de pagina Watkomthier? en die geeft al even weinig weg. 

Schepen van Lokale Economie Kurt Himpe (N-VA) is op de hoogte van het initiatief, maar lost voorlopig niks. "Omdat de uitbaters het zo willen", zegt hij. "Via een online campagne willen ze naarmate de openingsdatum nadert, steeds meer bekend maken. Dergelijke initiatieven kan ik alleen maar toejuichen, want het prikkelt de nieuwsgierigheid uiteraard enorm."

Wie een tipje van de sluier wil, kan aan de rechterkant van de etalage al even binnen kijken om er grote plastic snoepjes aan een draad te zien bengelen. Op de Facebookpagina staat ook vermeld dat het om een voedings- en levensmiddelenwinkel zal gaan. Begin september zou iedereen meer moeten weten.

(VDI)