Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Steps Shopping Day nu al een succes

De Zondag 

6 oktober 2013

Hoewel de Steps Shopping pas volgende week zaterdag wordt georganiseerd, blijkt die nu al een succes. “De samenwerking tussen het Izegemse stadsbestuur, AzI, Unizo en Steps werpt vruchten af”, stelt economieschepen Kurt Himpe (N-VA). “Tijdens de vorige actie in maart waren er 29 deelnemers, op dit ogenblik zijn er al een 40-tal.”

Tijdens de Steps Shopping Day is er in de Kasteelstraat een autoshow en op de hoek van de Grote Markt en de Kasteelstraat staat een stand van Steps. De shopping day gaat ook hand in hand met de succesvolle wekelijkse zaterdagmarkt en de mensen die tijdens de voormiddag naar de stad willen afzakken om te winkelen kunnen ook gebruik maken van de gratis marktbus. Het wordt een dag vol kortingen en voordelen.

“Voor de eerste keer slaan alle handelaarsorganisaties en de stad Izegem met zijn allen de handen in elkaar. Een nieuwe aanpak van het nieuwe stadsbestuur”, aldus schepen Himpe.

“Op 12 oktober wordt zelfs een aantal leegstaande handelspanden in de Marktstraat ingevuld door handelaars die een zaak buiten het centrum hebben. Dat zorgt ook voor een extra troef voor deze winkeldag. We zien deze samenwerking als een proefproject en een start voor tal van nieuwe initiatieven.”

(Frank Meurisse)