Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Cafetaria 't Veld al bijna jaar zonder uitbater

Het Laatste Nieuws

9 oktober 2013

De cafetaria De Keunepupe in provinciaal domein 't Veld staat al bijna een jaar leeg. Toch blijkt er interesse om de cafetaria uit te baten. Er werden al tien aanvragen ingediend, waaruit drie prijsaanbiedingen volgden. Eén kandidatuur werd echter weer ingetrokken.

De cafetaria sloot eind oktober 2012 omdat er opfrissingswerken moesten uitgevoerd worden. De provincie investeerde bijna 92.000 euro. Onder andere de verlichting, de houten gevelbekleding, het dak en de gasbranders werden aangepakt. "De cafetaria is uiteraard een meerwaarde voor het provinciaal domein. Daarom dringt N-VA aan op een snelle oplossing zodat De Keunepupe tegen het volgende zomerseizoen weer een uitbater heeft", zegt het Izegemse provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA). 

Bezoekerscijfers

"Provinciedomein 't Veld is een ideale stopplaats voor fietsers en dat biedt mogelijkheden om van het provinciaal domein een nog groter succes te maken. Concrete bezoekerscijfers zijn er echter niet omdat er nog nooit een bezoekersonderzoek is gebeurd voor dit provinciaal domein. Voor zulke onderzoeken focust het provinciebestuur blijkbaar alleen op grote domeinen, zoals het Bulskampveld, de Palingbeek, de Gavers en Tillegem. Meten is weten en cijfergegevens over het aantal bezoekers kan geďnteresseerde uitbaters over de streep trekken", besluit Himpe.

(Charlotte Degezelle)