Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Kristof Pillaert trekt de N-VA - provincieraadslijst voor district Roeselare-Izegem

www.wtv.be

17 april 2012

Uittredend provincieraadslid Kristof Pillaert uit Hooglede zal de N-VA-provincieraadslijst trekken voor het district Roeselare-Izegem. De partij hoopt in dit district twee van de negen zetels te bemachtigen. 

Kristof Pillaert (43) zetelt al sinds 2001 in de provincieraad. De vorige keer, in 2006, werd hij verkozen als kopman voor de CD&V/N-VA-kartellijst van het district Izegem en in die hoedanigheid is hij in de provincieraad één van de vier N-VA'ers in de kartelfractie. Tot aan de verkiezingen blijven ze nog loyale partners van het kartel, maar wel koele minnaars van de provincie als bestuursniveau.

Niettemin gooien ze zich enthousiast in de kiesstrijd. “We durven toch te mikken op twee zetels”, aldus Pillaert. Als dit het geval is, komt Mieke Van Hootegem, de N-VA-voorzitster van Roeselare, in beeld, want zij zal tweede staan op de lijst. Of gemeenteraadslid Kurt Himpe van Izegem, die de lijst duwt. De andere plaatsen: 3. Bart Clicque (Ledegem), 4. Els De Gussem (Staden), 5. Pol Wylin (Moorslede), 6. Sofie Vandenbriele (Izegem), 7. Inés Vandewoestijne (Roeselare) en 8. Jan Rosseel (Ingelmunster).

(JRE)