Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Gezocht: nieuwe locatie

De Weekbode

7 mei 2010

Aan het Izegemse containerpark moet je vanaf maandag 3 mei je elektronische identiteitskaart kunnen voorleggen om het park te kunnen betreden. Kurt Himpe vreesde voor nog meer verkeershinder. Schepen Staes bevestigt dat men op zoek is naar een andere locatie.

Het containerpark in de Lodewijk de Raetlaan barst uit zijn voegen. "Het is een drukke periode. Heel wat mensen voeren groenafval naar het containerpark en net nu voert men de maatregel in dat je je identiteitskaart moet bovenhalen om het park binnen te kunnen", zegt Kurt Himpe.

"Vroeger kaartte ik al de hectische verkeesrtoestand aan. Dat zal er nu uiteraard niet op verbeteren. Zeker als er bepaalde bezoekers hun identiteitskaart vergeten zijn, of er gewoon geen hebben (je moet inwoner zijn van het IVIO-gebied, red) die geldig is."

Schepen Staes stelde dat er extra personeel is om die eerste weken door te komen. Ook de politie zou een oogje in het zeil houden. De situatie van het containerpark is gekend. "Iedereen weet dat we daar klein behuisd zitten. We zoeken naar een andere, ruimere locatie, die liefst ook verkeersveiliger zal zijn."

(Wouter Vander Stricht)