Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Verkeersspiegel Warandestraat

De Weekbode

11 september 2009

Er is een nieuwe verkeersspiegel geplaatst op het kruispunt aan de Warandestraat. Op vraag van gemeenteraadslid Kurt Himpe (N-VA) ging men in Emelgem over tot het plaatsen van een nieuwe verkeersspiegel geplaatst op het kruispunt van de Warandestraat en de Ingelmunstersestraat.

"De verkeersspiegel was dringend aan vervanging toe. Voor automobilisten is de spiegel geen overbodige luxe, want bij het uitrijden van de Warandestraat hebben ze nauwelijks een zicht op het aankomend verkeer uit de richting van Kachtem", aldus gemeenteraadslid Himpe. De stadsdiensten hadden blijkbaar dezelfde mening over de verkeerssituatie, want korte tijd na de vraag werd de verkeersspiegel al vervangen.

"Sowieso zal in de toekomst een andere en structurele oplossing moeten gezocht worden voor het kruispunt. Verkeersspiegels zijn een noodoplossing en vorig jaar barstte al een discussie los toe de Administratie Wegen en Verkeer plots stelde dat alle verkeersspiegels langs de gewestwegen moesten verwijderd worden".