Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Sportraad reikt toch geen reis naar Peking uit

Het Nieuwsblad 

10 juni 2008

De sportraad heeft besloten om de hoofdprijs niet uit te reiken van de mini Olympic Games die tussen september vorig jaar en eind mei dit jaar liepen. Dat omdat er te weinig deelnemers waren.

Vorig jaar in september kondigde de sportraad een groots massasportgebeuren aan in aanloop van de Olympische Spelen. De opzet was om zoveel mogelijk Izegemnaren aan te zetten tot sporten. Ze konden een stempelkaart kopen en Olympische ringen behalen in een aantal disciplines waaronder zwemmen, fietsen, wandelen, vaardigheden en behendigheid. Boegbeeld van de campagne was topatlete Veerle Dejaeghere.

Er waren ook talrijke prijzen aan het project gekoppeld. De hoofdprijs was een reis voor twee personen naar Peking om er een aantal wedstrijden bij te wonen.

Volgens schepen van Sport Frank Duhamel (SP.A) waren er slechts 200 deelnemers en besliste de sportraad om de hoofdprijs niet uit te reiken. Alternatieve prijzen, zoals een verwenweekend, zullen wel worden geschonken.

Raadslid Kurt Himpe (N-VA) vroeg meer uitleg tijdens de laatste gemeenteraad. 'De mensen die wel de inspanningen hebben geleverd, hebben recht op de hoofdprijs omdat ze voldoen aan de eerder gestelde voorwaarden', vond hij.

(Marc Debruyne)