Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Gemeenteraad dit keer op dinsdag

De Weekbode

22 augustus 2008

Op vraag van de N-VA - fractie werd de gemeenteraad van 1 september een weekje naar voor geschoven. Op dinsdag 26 augustus keren de raadsleden terug uit hun "politieke vakantie". De agenda oogt met 20 punten vrij rustig.

Omdat minister Geert Bourgeois present moet tekenen op een andere activiteit wordt de gemeenteraad niet op de eerste maandag van de maand, maar een weekje eerder gehouden. Op dinsdag 26 augustus krijgen de raadsleden 20 punten voorgeschoteld. De raadsleden buigen zich ondermeer over de wijze van gunnen van de levering van dranken aan De Leest, ISO en 't JOC.

Op donderdagavond 21 augustus vond al de commissie Openbare Werken en Mobiliteit plaats. Daar werd de heraanleg van de Hondstraat en de aanleg van een publieke ruimte op PPS Wijngaardstraat verduidelijkt. Ook de verwerving van grond van het OCMW voor de aanleg van de fietstunnel kwam aan bod, maar moet uiteraard in de gemeenteraad dan nog goedgekeurd worden.

Raadslid Kurt Himpe (N-VA) is ook van plan om schepen Joris Claeys te interpelleren over het regionaal bedrijventerrein Top Interieur / Aurora. Bedoeling is dat daar ruimte komt voor de autohandelaars die momenteel langs de N36 zijn gehuisvest, maar van wie de vergunningen straks ten einde lopen. Het raadslid wil weten hoever het daarmee staat. 

(Wouter Vander Stricht)