Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

N-VA heeft kritiek op nieuwe regeling De Post

Het Laatste Nieuws

3 augustus 2006

Begin dit jaar haalde De Post in Izegem rode bussen weg, omdat ze blijkbaar te weinig gebruikt worden. Het stadsbestuur werd daar vrij laat over geďnformeerd. De bewoners kregen pas deze week een folder in de bus met een overzicht van de nieuwe situatie.

Gemeenteraadslid Kurt Himpe (N-VA) heeft kritiek. Volgens hem werd de bevolking veel te laat op de hoogte gebracht en bovendien wordt de nog bestaande bus in de Vijfwegenstraat niet vermeld op de folder. Himpe vindt dat er veel te veel bussen weggenomen werden. In Emelgem zijn er nu nog vier over, in Kachtem zelfs maar twee meer.

Tijdens de gemeenteraadszitting had hij ook al kritiek op de gewijzigde openingsuren van het postkantoor in Emelgem. Volgens Himpe zullen er minder klanten komen. En dat kan dan weer een reden zijn om het kantoor op termijn te sluiten. Het Izegemse stadsbestuur deelde die bezorgdheid, maar merkte op dat De Post op dat gebied énkel rekening houdt met de droge cijfers. "Petities zullen niet helpen", luidde het. "De mensen moeten nu gebruik maken van het kantoor."

(Piet Van Coillie)