Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Voorverkoopdag De Leest ongeziene topper

21 november 2015

Op zaterdag 21 november werd opnieuw een voorverkoopdag in De Leest georganiseerd. “Een ongeziene topper”, aldus schepen van Cultuur Kurt Himpe.

“Hoewel de voorverkoopdag pas om 9 uur startte, stonden er al bijna zestig mensen om 7 uur ’s morgens aan de deuren van De Leest te wachten om tickets te kopen voor het voorjaarsprogramma 2016”, aldus Himpe. “Twee topvoorstellingen zijn nu ook al helemaal uitverkocht, namelijk  de komedie ‘Boer zocht vrouw’ en het theater ‘“Het eenzame Westen’. Ongeveer 250 mensen kwamen één of meer tickets kopen voor het voorjaarsprogramma en dat is een ongeziene topper. De persoonlijke aanpak wordt duidelijk geapprecieerd.”

“Tijdens de voorverkoopdag werden ook rondleidingen georganiseerd om De Leest achter de schermen te leren kennen”, zegt verantwoordelijke Geerwin Vandekerckhove. “200 mensen gingen op het aanbod in. Ook het nummersysteem om het wachten te beperken werkte goed. Daardoor kunnen mensen die een ticketje afhaalden online of op de smartphone het volgnummer in de gaten houden wanneer ze aan de beurt komen.”  

Meer info voor het bestellen van tickets op www.deleest.be.

http://www.architectura.be/img-proj-norm/de%20leest%20izegem%20samyn%20(1).jpg