Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Stad Izegem start met digitale nieuwsbrief lokale economie

22 september 2015

Om de handelaars, bedrijfsleiders en land- en tuinbouwers nog beter te informeren wordt deze week de eerste digitale nieuwsbrief over lokale economie verspreid. “Meer en meer mensen raken vertrouwd met de bestaande digitale nieuwsbrieven zoals de mobiflits en de milieuflash. Ook voor de economische thema’s starten we dit nu op”, aldus schepen van Lokale economie en Landbouw Kurt Himpe.

“In de eerste nieuwsbrief is er onder andere aandacht voor de infoavond voor hippe ondernemers op 5 oktober in De Leest, een opleidingstraject voor kleinhandelaars en hun medewerkers, informatie over de projectcheque, het parkeerroutesysteem en de authentieke boerenmarkt tijdens de autoloze zondag”, vult projectleider lokale economie Alice Traen aan.

“In eerste instantie wordt de nieuwsbrief sowieso digitaal verstuurd naar een reeks gekende contactadressen, maar we roepen alle handelaars, bedrijfsleiders en land- en tuinbouwers op om zich gratis in te schrijven. Het is de bedoeling om alle economische informatie zo veel als mogelijk te bundelen”, stelt schepen Himpe. “Op termijn zal de digitale nieuwsbrief uitgebreid worden met een activiteitenkalender of relevante actuele berichten”, besluit projectleider Alice Traen.

Gratis inschrijven op deze economische nieuwsbrief kan via www.izegem.be.