Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Netwerkavond "Ondernemen Troef!"

28 april 2015

Op dinsdag 12 mei organiseert de Algemene Economische Raad een netwerkavond voor alle Izegemse ondernemers. “Door het overlijden van schepen Filip Motte werd de organisatie van het netwerkmoment in maart geannuleerd”, aldus schepen van Lokale Economie Kurt Himpe.

“Naast een infomoment over de lokale economie en het Huis van Economie dat in volle ontwikkeling is, komt Jo De Peuter als co-voorzitter van vzw Centrumstraten Roeselare spreken over dynamische samenwerking tussen ondernemers. In het actieplan voor handelsversterkende maatregelen staat een dergelijke samenwerking centraal. Ook Izegemse ondernemers brengen er een getuigenis over ondernemen in onze stad en er is een ludiek netwerkmoment”, stelt Roland Handsaeme, voorzitter van de Algemene Economische Raad.

“Eigen kweek”

“We maken van de gelegenheid gebruik om ook de lokale producten van de land- en tuinbouwers in de kijker te zetten. Alle hapjes zullen klaargemaakt worden op basis van Izegemse producten en ook de Izegemse Koekoek komt aan bod”, aldus schepen Himpe.

Inschrijven voor de netwerkavond is noodzakelijk. Geďnteresseerden die hun deelname al betaalden voor de netwerkavond in maart, moeten niet opnieuw betalen. Voor terugbetaling indien de nieuwe datum niet past, moet contact opgenomen worden met de dienst lokale economie (economie@izegem.be).

Alle praktische info op www.izegem.be.