Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Izegemse bibliotheek verspreidt Lerarenkaart van Klasse

2 december 2015

De stadsbibliotheek heeft zich geëngageerd om de Lerarenkaart van Klasse te helpen verspreiden.

“Vanaf zaterdag 19 december kunnen Izegemse leerkrachten in hun bibliotheek de Lerarenkaart 2016 ophalen. Die ligt dan klaar in de bibliotheek van hun officiële woonplaats”, zegt bibliothecaris Nicolas Cappelle. “De leraars die op dit aanbod willen ingaan kunnen hun eigen Lerarenkaart maar ook die van hun partner ophalen mits het voorleggen van de nodige identiteitskaarten. Wie vóór 19 oktober een abonnement nam op Klasse Magazine, krijgt zijn/haar Lerarenkaart samen met het decembernummer thuisbezorgd.”

“We maken van de gelegenheid gebruik om de leerkrachten ook te laten kennismaken met de voornaamste diensten en faciliteiten van de bibliotheek via een handig infomapje”, aldus schepen van Bibliotheek Kurt Himpe. “We hebben in de bibliotheek immers een jaar vol veranderingen achter de rug.”

Voor zowel het onderwijstijdschrift Klasse  als de bibliotheek zijn leerkrachten immers bevoorrechte partners. Allebei bevorderen zij het lezen en het zoeken naar passende informatie bij een brede doelgroep.