Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Gemachtigde opzichters op stadhuis ontvangen

26 augustus 2015

Naar aanleiding van de start van het nieuwe schooljaar werden op woensdag 26 augustus de Izegemse gemachtigde opzichters op het stadhuis ontvangen. “Zeventien opzichters zorgen bij de start van de lessen voor een veilige situatie in de schoolomgevingen”, stelt schepen van Mobiliteit Kurt Himpe. “Niet alleen aan de lagere en kleuterscholen zelf, maar ook op bepaalde gevaarlijke punten in de buurt van scholen. Er worden op dertien plaatsen bij acht Izegemse scholen gemachtigde opzichters ingezet.”

Tijdens de ontvangst werd ook afscheid genomen van twee gemachtigde opzichters. John Eeckhout die twaalf jaar dienst  achter de rug heeft en Marie-Christine Dewiele die tien jaar opzichter was, kregen een geschenk.

De ploeg van gemachtigde opzichters wordt opnieuw versterkt door Dominique Buyse, Roland Dequae, Hans Penners en Lama Fatmir. Ze worden ofwel als vaste opzichter of als vervanger ingezet.

“Naast deze ploeg gemachtigde opzichters zijn er personeelsleden van scholen die ingezet worden. Zo stond Francky Deceuninck als leraar en als directeur van de Bellevueschool in totaal 25 jaar aan de schoolpoort als opzichter”, aldus verantwoordelijke Johan Verhaeghe van de RIHO-politiezone.