Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Prijsuitreiking fotowedstrijd

16 december 2014

Op dinsdag 16 december reikte de Cel Land- en tuinbouw van de Izegemse Economische Raad de prijzen uit van de fotowedstrijd die georganiseerd werd. Andy Seynaeve sleepte de eerste prijs in de wacht.

“Met de fotowedstrijd wilden we de land- en tuinbouw op het Izegemse grondgebied in de kijker zetten”, stellen voorzitter Christophe Decaigny en schepen van Landbouw Kurt Himpe.  “Hoewel Izegem gekend staat als een woon- en industriestad is er ook nog veel landbouwgebied in onze stad. Om de Izegemnaar aan te zetten eens kennis te maken met deze open ruimte organiseerden we een fotowedstrijd.”

“Deelnemers konden een of meer originele foto’s inzenden, maar er moest een duidelijk herkenbaar element zijn dat de foto op het Izegemse grondgebied genomen werd”, aldus voorzitter Decaigny.

De Cel Land- en tuinbouw koos uit de inzendingen drie winnaars. De eerste prijs gaat naar Andy Seynaeve, Davy Tandt werd tweede en Bart Serroels behaalde een derde plaats. Ze ontvingen een waardevol pakket groenten en fruit of vleesproducten uit Izegem.

“Intussen werd beslist om ook volgend jaar de fotowedstrijd opnieuw te organiseren. We zullen een extra inspanning doen om ook de scholen warm te maken voor het project”, besluit schepen Himpe.

Foto van Andy Seynaeve die de eerste prijs behaalde