Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Opnieuw Blok@Bib in Izegemse bibliotheek

8 december 2014

Ook deze blokperiode slaan de Izegemse jeugddienst en de bibliotheek terug de handen in elkaar om de studerende jeugd een hart onder de riem te steken. Na het succes van de zomereditie, volgt nu ook een wintereditie.

“Van 15 december tot 16 januari zet de bib weer de deuren extra vroeg open voor de studenten hoger onderwijs.  Op deze manier kunnen de studenten al van ’s morgens vroeg terecht in de bib om zo in alle rust en stilte te studeren”, aldus schepen van Bibliotheek Kurt Himpe.

“Om deze lastige periode, in de mate van het mogelijke, ook deze editie aangenamer te maken, doen de bib en de jeugddienst opnieuw een extra inspanning”, zegt schepen van Jeugd Caroline Maertens. “Er wordt weer af en toe voor een kleine verrassing gezorgd voor de blokkende jongeren. Reden genoeg dus om in de bib te komen studeren.”

De extra openingsuren lopen van 8u ’s morgens en zijn bedoeld voor studenten hoger onderwijs. De leeszaal en de Plantijnzaal zullen dan voor hen open zijn met toegang via de Wolvenstraat.