Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Nieuwe formule beiaardconcerten succes

12 juni 2013

Op maandag 10 juni vond het eerste Izegemse beiaardconcert van dit jaar plaats. De nieuw ingeslagen weg blijkt een groot succes.

"De werkgroep beiaardconcerten en de stadsbeiaardier Koen Cosaert kozen voor een uitstekend programma en dat werd door de liefhebbers gesmaakt. Het Bad Zwischenahnplein was met 80 luisteraars goed gevuld en er was nooit eerder meer volk dan op dit beiaardconcert", aldus N-VA - cultuurschepen Kurt Himpe. "Dit jaar werd ook voor de eerste keer de Baron de Pélichystraat afgesloten voor het verkeer zodat er geen storende geluiden van gemotoriseerd verkeer waren. Ook dit bleek een schot in de roos. We hadden beloofd om deze nieuwe formule na het eerste concert te evalueren en aangezien het succesvol was zal ook voor de volgende concerten in juni en begin juli dit deel van de straat afgesloten worden voor alle verkeer."

Op maandag 17 juni kan iedereen gratis het beiaardconcert door stadsbeiaardier Koen Cosaert bijwonen. Het concert start om 20u.30 op het Bad Zwischenahnplein aan het Borstelmuseum in de Baron de Pélichystraat.