Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Dubbeltentoonstelling Etno&Eco

16 februari 2013

Op zaterdag 16 februari werd de dubbeltentoonstelling Etno&Eco door N-VA - cultuurschepen Kurt Himpe plechtig geopend. De tentoonstelling loopt nog tot 21 december 2013.

De tentoonstelling in het schoeisel- en borstelmuseum zet voorbeelden van etnische en ecologische producten in de kijker.

"Tijdelijke tentoonstellingen houden de sfeer erin, tijdelijke tentoonstellingen zorgen voor een meerwaarde voor de musea en trekken door de nieuw aangesneden onderwerpen en invalshoeken nieuwe bezoekers aan" , stelde de schepen die het museumteam en de vrijwilligers dankte voor het initiatief en de uitwerking van de dubbeltentoonstelling.

Schepen Kurt Himpe zetten ook de "Vrienden van de Izegemse Musea" in de kijker. Intussen telt de vereniging al bijna 130 leden. Deze leden krijgen reglematig informatie over de activiteiten in de musea en krijgen ook een extraatje. Tijdens de Erfgoeddag op 21 april zal een toeristentrein door Izegem rijden en om 11u.00 zullen de leden van de "Vrienden van de Izegemse Musea" een plaatsje krijgen op de trein. Nadien is er een bezoek aan de affichetentoonstelling van Dirk Strobbe in de voormalige borstelfabriek Werbrouck.