Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

"Zichtbaarheid moet verbeteren"

18 februari 2012

In de commissie voor Openbare Werken en Mobiliteit van 16 februari vroeg N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe aandacht voor het kruispunt van de Stuivenbergstraat en de Roeselaarsestraat.

"Weggebruikers die uit de Stuivenbergstraat komen en de Roeselaarsestraat willen oprijden, zien nauwelijks of er verkeer uit de richting van Izegem komt. Dit zorgt voor zeer gevaarlijke situaties", stelde raadslid Himpe. "Dit komt vooral doordat bestuurders hun wagen of bestelwagen tot dicht tegen het kruispunt parkeren".

De bevoegde schepen bevestigde dat er een gevaarlijke situatie is. Als de volgende fase in de heraanleg van de Roeselaarsestraat start, zal ook dit kruispunt aangepakt worden waardoor de situatie er zal verbeteren.

Merelstraat

Raadslid Himpe vroeg ook om het wegdek in de Merelstraat te herstellen. "Het wegdek van de straat tussen de Reperstraat en Reigerstraat is er in erbarmelijke staat. De weg wordt ook vaak gebruikt door de fietspooling en daarom is een herstel van het wegdek geen overbodige luxe."