Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Izegemse N-VA voerde actie tijdens zaterdagmarkt

14 februari 2012

De Izegemse N-VA voerde tijdens de zaterdagmarkt van 11 februari actie onder het motto “Een hart voor Izegem”. De actie kaderde in de nationale Valentijnsactie.

De N-VA heeft immers een hart voor Izegem als ondernemende stad. Een sterk Izegem begint ook in het handelscentrum. De Izegemse N-VA wil ondernemers en handelaars de nodige ruimte geven om zich te ontplooien. Deze actie op de wekelijkse markt, waarbij we aan alle voorbijgangers chocolade geven met de boodschap ‘Een hart voor Izegem’, wil dit onderstrepen. De N-VA gaf met het actieplan ‘Winkel in Izegem’ al een aanzet om de handel en het ondernemen in Izegem te ondersteunen, ook op het vlak van mobiliteit. Elke Izegemnaar heeft baat bij een ruim aanbod aan handelszaken in de buurt en voldoende parkeerruimte in en dichtbij het handelscentrum.

Maar het hart van de N-VA gaat verder dan de lokale economie en het handelscentrum: met de actie willen we duidelijk maken dat we willen luisteren naar iedereen en rekening willen houden met de opmerkingen van de bevolking en een beleid willen voeren op maat van de stad Izegem en haar inwoners.

Op de foto (v.l.n.r.): afdelingssecretaris Veerle Vandamme, afdelingsvoorzitter Nick Verschoot, fractieleider Kurt Himpe, OCMW-raadslid Bart Dewitte, gemeenteraadsleden Trui Tytgat, Bert Maertens en Piet Seynaeve.