Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Geen Postpunt meer in Izegemse Delhaize

21 mei 2012

Onlangs werd de Postpuntactiviteit in de Izegemse Delhaize stilgelegd op vraag van het warenhuis zelf. N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe hoopt nu dat er een Postpunt kan geopend worden in de deelgemeente Emelgem.

In het buurtonderzoek naar aanleiding van de uitwerking van een wijkontwikkelingsplan voor Emelgem spraken veel bewoners de wens uit dat er een Postpunt komt. Sinds het verdwijnen van het postkantoor in het voormalige gemeentehuis van Emelgem in 2007 moeten de Emelgemnaars het zonder de postdienstverlening stellen.

"Tijdens de gemeenteraadszitting van december 2011 vroeg ik nog naar een stand van zaken. De burgemeester antwoordde toen dat er geen schot in de zaak kwam. In Emelgem zijn er twee kandidaten om een Postpunt uit te baten in hun winkel, maar Bpost ging toen niet in op de vraag", aldus raadslid Himpe.

"Nu er een Postpunt op het Izegemse grondgebied minder is, opent dit misschien kansen om een Postpunt te openen in de deelgemeente Emelgem", hoopt het raadslid.

In Izegem is er momenteel één postkantoor, één Postpunt in de deelgemeente Kachtem en over het grondgebied verspreid zijn er ook nog negen zegelwinkels.