Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Bart Dewitte nieuw OCMW-raadslid voor N-VA

9 januari 2012

Op maandag 9 januari legde Bart Dewitte de eed af als OCMW-raadslid voor de N-VA. Hij volgt Bernhard De Muynck op die in Roeselare gaat wonen.
 
Voor Bart Dewitte, die ondervoorzitter is van de Izegemse N-VA en voorzitter van Izegem Zomert, is het de eerste keer dat hij een politiek mandaat opneemt. Hij is beroepshalve werkzaam bij het Vlaams Woningfonds. "Het is een eer om dit mandaat te kunnen opnemen. Zelfs al is dit tijdens het verkiezingsjaar waardoor het mandaat eind 2012 ten einde loopt, het is uiteraard de bedoeling om me snel in te werken in de dossiers en de OCMW-werking", aldus Bart Dewitte, die nu samen met Jan Verbeke en Hein Depoorter deel zal uitmaken van de OCMW-raadsfractie van de Izegemse N-VA.
 
Doordat Bernhard De Muynck binnenkort in Roeselare gaat wonen, kan hij geen OCMW-raadslid blijven in Izegem. "We danken Bernhard voor zijn inzet tijdens de bestuursperiode. Hij werd in het OCMW geprezen voor zijn dossierkennis en inzet om bepaalde moeilijke dossiers tot een goed einde te brengen. Hij was in het Izegemse bestuur ook actief als voorzitter van Jong N-VA", stellen afdelingsvoorzitter Nick Verschoot en N-VA - fractieleider Kurt Himpe.