Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Vragen over gebruik LED-scherm en houten infokaders

16 november 2011

In het vragenkwartiertje tijdens de gemeenteraadszitting van 7 november stelde N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe vragen over het gebruik van het LED-scherm en de houten infokaders.

"Enkele dagen geleden konden we in de krant lezen dat het LED-scherm op de Grote Markt eindelijk helemaal klaar is voor gebruik. Maar hoe zit het met het reglement voor het gebruik van het scherm? Kunnen verenigingen er gebruik van maken en onder welke voorwaarden?", vroeg raadslid Himpe aan de bevoegde schepen. 

Gemeenteraadslid Kurt Himpe stelde ook vragen over gebruik van de houten infokaders die op een aantal invalswegen geplaatst werden en waarmee regelmatig promotie gemaakt wordt voor activiteiten van stedelijke raden. "Maar ook privé-activiteiten, zoals het Wereldfolklorefestival maakt er gebruik van", stelde Himpe.

De bevoegde schepen antwoordde dat er geen reglement zal opgemaakt worden voor het gebruik ervan, wel een handleiding. 

De vraag is nu echter hoe de Izegemnaar aan de handleiding zal geraken, want raadslid Himpe stelde voor om dit via de stedelijke webstek bekend te maken en tot nu toe is daar geen spoor van te vinden...