Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Uitrit Frunpark straks ook via Krekelmotestraat?

21 januari 2011

In de commissie voor Openbare Werken en Mobiliteit van donderdag 20 januari stelde N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe vragen over de verkeerssituatie aan het Frunpark. Uit het antwoord van de bevoegde schepen blijkt dat het schepencollege toelating geeft om ook via de Krekelmotestraat de parking van het Frunpark te verlaten.

"Heel wat bezoekers van het Frunpark stelden al een tijd vragen bij de uitrit via de Heibrugstraat", stelt raadslid Himpe, "vooral omdat via deze uitrit de autobestuurders een grote omweg moeten maken en aan de rotonde met de N36 komen. Ideaal is dit niet."

Het schepencollege besliste nu dat er nu aan De Vlier, eigenaar van het Frunpark, toestemming gegeven wordt om het uitrijden eventueel ook via de Krekelmotestraat te laten gebeuren. De Vlier kan nu de aanwezige winkels op het Frunpark polsen naar hun standpunt. Het stadsbestuur kan immers de verkeerssituatie op de parking niet zelf aanpassen.

"Uiteraard is het niet de bedoeling om de huidige uitrit via de Heibrugstraat te schrappen, maar als De Vlier de aanpassing doorvoert, dan kunnen bezoekers ook via de Krekelmotestraat de parking van het Frunpark verlaten."