Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Evaluatie heraanleg Grote Markt

4 september 2011

In de commissie voor Openbare Werken en Mobiliteit werd de heraanleg van de Grote Markt geëvalueerd. "Het resultaat oogt mooi, functioneel en modern", stelde N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe. "De geformuleerde opmerkingen handelen vaak over de situatie in de Hallestraat, waar geen onderscheid is tussen voetpad en wegdek. Zowel voor de voetgangers, de fietsers als de autobestuurders is het even wennen aan de nieuwe situatie."
 
Raadslid Himpe stelde dat er zich ook wat problemen voordoen op de parkeerzone op de Grote Markt. "De parkeervakken zijn niet goed zichtbaar, waardoor de wagens niet correct geparkeerd worden en daardoor is het voor autobestuurders dikwijls moeilijk om in- en uit te stappen". De bevoegde schepen beaamde en meldde dat door de verkleuring van de gebruikte materialen de parkeervakken in de toekomst waarschijnlijk beter zichtbaar zullen worden.
 
N-VA - raadslid Trui Tytgat vroeg aandacht voor de netheid aan de waterpartij en ze stelde voor om een net te spannen onder het wateroppervlak om zo de situatie veiliger te maken voor spelende kinderen.