Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Aanpassingswerken parkeerterrein goederenstation

29 oktober 2011

N-VA - raadslid Kurt Himpe vraagt in de eerstvolgende commissie voor Openbare Werken en Mobiliteit bijkomende maatregelen om de wateroverlast op het parkeerterrein aan het goederenstation te vermijden.

"Na enkele dagen regenweer riskeren gebruikers van de parking natte voeten. Op bepaalde plaatsen kunnen de parkeerstroken na een regenbui zelfs niet meer gebruikt worden", aldus het raadslid.

De problemen met wateroverlast slepen al een tijd aan. In 2007 vroeg het raadslid al om oplossingen en de technische dienst zorgde voor een aantal extra voorzieningen om het water weg te loodsen, maar dit blijkt onvoldoende. Na een regenbui is het op bepaalde plaatsen zoeken naar een mogelijkheid om zonder natte voeten de geparkeerde wagen te bereiken.

Het parkeerterrein werd in opdracht van het Izegemse stadsbestuur aangelegd en wordt na de heraanleg van de Grote Markt nu meer gebruikt als alternatief. Het parkeerterrein wordt ook overal aangeduid in het parkeerroutesysteem. "Daarom is het wenselijk dat het parkeerterrein klantvriendelijk is en de gebruikers niet met natte voeten geconfronteerd worden", besluit raadslid Himpe die het probleem tijdens de commissievergadering van 1 december aan bod zal brengen.