Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Op zoek naar andere locatie voor Izegems recyclagepark

6 mei 2010

Tijdens de zitting van 3 mei vroeg N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe het stadsbestuur om bijzondere aandacht te hebben voor de verkeerssituatie aan het recyclagepark in de Lodewijk De Raetlaan.

“Sinds 3 mei is er op alle IVIO-recyclageparken een uniform toegangscontrolesysteem, waardoor de bijna 120.000 inwoners van het IVIO-werkingsgebied enkel nog via de elektronische identiteitskaart of met een specifieke elektronische toegangskaart toegang hebben. Ik kaartte al meermaals aan dat de verkeerssituatie er vaak alles behalve overzichtelijk en zelfs ronduit gevaarlijk is. Door de invoering van het nieuwe toegangscontrolesysteem zouden er nog meer problemen kunnen ontstaan, zeker als bepaalde bezoekers van het recyclagepark geen toegangskaart hebben", aldus raadslid Himpe.

De bevoegde schepen beklemtoonde dat er overeengekomen is met IVIO om de situatie op de voet te volgen. De schepen meldde dat er intussen ook een zoektocht gestart is naar een andere locatie voor het recyclagepark, waardoor de toegangsmogelijkheden beter en vooral verkeersveiliger zouden kunnen worden.