Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Openbare werken in Izegem: even de weg zoeken...

30 maart 2010

Tijdens de gemeenteraadszitting van maandag 29 maart werd gediscussieerd over de werken die momenteel uitgevoerd worden in Izegem. Wie de laatste tijd in het centrum van Izegem moest zijn, heeft het aan den lijve ondervonden: het is even zoeken…

“Ook voor de hulpdiensten is deze situatie een pijnpunt. Bij een oproep hebben heel wat brandweerlui alle moeite om op tijd in de brandweerkazerne te geraken”, stelde N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe. “De brandweer en de dienst 100 moeten binnen een bepaalde tijd kunnen uitrukken en die uitrijtijden komen toch wel in gevaar”, aldus raadslid Himpe. “Voor de brandweermensen die in Emelgem en Kachtem wonen is er niet direct een probleem, maar voor de brandweerlui die in het zuiden van Izegem wonen, is het heel wat moeilijker. Als het kruispunt van de Dirk Martenslaan en de Brugstraat aangepakt wordt, zal het ook voor hen een klus worden om op tijd in de brandweerkazerne te geraken.”

Hij vroeg aan de schepen van Openbare Werken om bij de planning van de werken ook rekening te houden met deze belangrijke factor.