Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Investeringen in oud gemeentehuis Emelgem

4 maart 2010

Er komt een nieuwe stookketel in het oude gemeentehuis van Emelgem. Dat besliste de gemeenteraad tijdens de zitting van 1 maart. Vooraleer deze stookketel kan geplaatst worden, moeten er eerst een aantal werkzaamheden uitgevoerd worden zoals een aanpassing aan de schoorsteen.

“Onze fractie is tevreden dat er verder geďnvesteerd wordt in het voormalig gemeentehuis van Emelgem. Het is immers een gebouw dat nog altijd waardevol is en vaak gebruikt wordt door verenigingen”, stelde N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe.

Het raadslid vroeg om ook te kijken voor een reeks andere kleine investeringen in het gebouw: “Zo is er op een aantal plaatsen graffiti gespoten in het gebouw zelf, zijn er nogal wat plinttegels los en het behangpapier hangt op een aantal plaatsen helemaal los of is gescheurd. Binnen in het gebouw zou een verfbeurt hier en daar ook alles wat opfleuren. Mijns inziens kunnen deze kleine herstellingen in eigen dienst gebeuren en hoeft dit niet zoveel te kosten.” Schepen Dirk Van Walleghem meldde dat cursisten van het PCVO binnenkort aan de slag gaan om een en ander op te frissen in het gebouw.