Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Doodlopende straten beter aanduiden

13 augustus 2010

Op vraag van N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe wordt nagekeken om in enkele nieuwe verkavelingen in de deelgemeente Emelgem zo snel als mogelijk verkeersborden te plaatsen.

"Aan de Haaipanderstraat zijn er twee nieuwe zijstraten uitgebouwd. Zowel de Koekoek- als de Parkietstraat zijn doodlopende straten, maar ter hoogte van het kruispunt met de Haaipanderstraat staan er geen verkeersborden die dit aangeven. De straatbewoners zijn vragende partij om zo snel mogelijk verkeersborden te plaatsen die aangeven dat de straat doodlopend is. Nogal wat mensen denken dat via beide straten de achterliggende verkavelingen kunnen bereikt worden. Aangezien er nog heel wat bouwwerken plaatsvinden, rijden dus ook vrachtwagens met materieel die doodlopende straten in", stelt raadslid Himpe.

Ook in de Ghistelstraat is er een nieuwe verkaveling waar dit probleem zich stelt.

De stadsdiensten zoeken uit hoe dit probleem snel kan aangepakt worden, aangezien de bouwpromotor op dit ogenblik nog verantwoordelijk is voor de infrastructuur en de wegenis nog niet overgedragen is aan de stad Izegem.