Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Cijfers bezettingsgraad Izegemse carpoolparking laten op zich wachten

14 december 2010

Uit het antwoord op een parlementaire vraag die N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe liet stellen, blijkt dat er nog altijd geen cijfers over de bezettingsgraad van de Izegemse carpoolparking ter beschikking zijn.

"Van alle carpoolparkings in Vlaanderen worden deze cijfers bijgehouden. Onder andere op basis van deze statistieken blijkt of er uitbreiding nodig is. Maar van de Izegemse carpoolparking aan het vernieuwde op- en afrittencomplex van de E403 ter hoogte van het kanaal zijn er nog nooit cijfers bijgehouden", betreuren Vlaams parlementslid Wilfried Vandaele en gemeenteraadslid Kurt Himpe. "Vlaams minister Hilde Crevits meldt dat er geen plannen zijn voor een uitbreiding van de parking. Maar als er geen statistieken zijn, dan is er ook geen argument voor een dergelijke beslissing."

Op vraag van raadslid Himpe komt er wel een betere bewegwijzering naar de carpoolparking. "Minister Crevits laat weten dat er geen aanduiding komt op de E403, omdat het niet de bedoeling is dat voor deze parking weggebruikers de E403 verlaten. Er komt wel een duidelijke bewegwijzering vanop de N382C".