Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Bevraging voor Wijkontwikkelingsplan Emelgem Centrum

8 maart 2010

Alle inwoners ouder dan 16 jaar die in het centrum van Emelgem wonen, kregen onlangs een vragenlijst. Met deze vragenlijst wil Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen, in opdracht van het stadsbestuur van Izegem, een wijkontwikkelingsplan opmaken.

In de vragenlijst wordt aandacht besteed aan diverse thema's zoals woon- en leefomgeving, verenigingsleven, diensten, mobiliteit en veiligheid.

In een aantal dag- en weekbladen werden leden van de projectgroep geïnterviewd en één zaak werd alvast duidelijk: de Emelgemnaars willen dat er dringend geïnvesteerd wordt in de deelgemeente.

N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe roept alle Emelgemnaars die een vragenlijst ontvingen op om deze lijst zorgvuldig in te vullen. Een correcte analyse van de problemen is immers noodzakelijk om een reeks maatregelen te nemen die gedragen worden door de inwoners.

Het raadslid kaartte vorig jaar al een reeks knelpunten aan en toen reageerden ook al een aantal Emelgemnaars op de situatie in de deelgemeente. Klik hier om het artikel te lezen.