Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Vraag over bijkomende sluitingsdagen recyclagepark

14 mei 2009

Tijdens de zitting van maandag 4 mei 2009 stelde N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe een vraag over bijkomende sluitingsdagen van het Izegemse recyclagepark.

"Op vrijdag 1 mei was het recyclagepark gesloten. Maar op donderdag is het recyclagepark sowieso gesloten voor het publiek en op zaterdag was er een bijkomende sluitingsdag. Daardoor was het Izegemse recyclagepark vier opeenvolgende dagen dicht en net in deze lenteperiode werken de mensen veel in hun tuin. Veel gebruikers van het recyclagepark waren blijkbaar niet op de hoogte dat op zaterdag 2 mei een bijkomende sluitingsdag ingevoegd werd", aldus gemeenteraadslid Kurt Himpe die voorstelde om bijkomende sluitingsdagen beter bekend te maken.

Tijdens de raadszitting van 4 mei werd ook opnieuw gepraat over de verkeersproblematiek aan het recyclagepark in de Lodewijk De Raetlaan. Raadslid Kurt Himpe reageerde verbaasd: "Vorig jaar kaartte ik de problematiek al aan en toen reageerde het stadsbestuur bij monde van de schepen van Openbare Werken en Mobiliteit dat er helemaal geen probleem is".

Lees hier het krantenartikel dat toen in De Standaard verscheen.