Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privť: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Stand van zaken invoering slogan "Grenzeloos inspirerend"

21 maart 2009

Tijdens de zitting van 2 maart stelde gemeenteraadslid Kurt Himpe een vraag over de invoering van de slogan "Grenzeloos inspirerend" in de huisstijl van de stad Izegem.

Een vijftal jaar geleden voerde de stad Izegem een nieuwe huisstijl in. Die wordt sindsdien gebruikt op de webstek, op briefhoofden, dienstwagens... In december 2008 besliste het stadsbestuur om een zogenaamde slogan toe te voegen. "Grenzeloos inspirerend" verwijst naar de internationale mentaliteit van Izegem en naar de dagdagelijkse inzet en ideeŽn van de Izegemnaar.

Tijdens de gemeenteraadszitting van 2 maart stelde raadslid Kurt Himpe de bevoegde schepen een vraag naar de stand van zaken van de invoering van de slogan. "Uiteraard wordt de voorraad briefpapier en enveloppen eerst gebruikt. Maar de nieuwe slogan sijpelt maar met mondjesmaat binnen in documenten die verspreid worden. Nochtans werd al drie maanden geleden beslist om de slogan in te voeren", aldus Kurt Himpe. 

De bevoegde schepen antwoordde dat de prioriteiten elders liggen. "Maar als een grootscheepse perscampagne opgestart wordt, dan moet men ook klaar zijn om het zo snel als mogelijk in te voeren", stelt raadslid Himpe.