Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privť: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Inrijverbod Wezestraat moet efficiŽnter aangeduid worden

20 juli 2009

Het inrijverbod in de Wezestraat ter hoogte van de Jozef Demeulenaerestraat moet efficiŽnter aangeduid worden. Raadslid Kurt Himpe agendeert de problematiek op de eerstvolgende bijeenkomst van de commissie voor Openbare Werken en Mobiliteit.

De Wezestraat is tussen de Vijfwegen en de Jozef Demeulenaerestraat een ťťnrichtingsstraat. Maar het verbodsteken aan het kruispunt van de Wezestraat en de Jozef Demeulenaerestraat is nauwelijks zichtbaar. "Bewoners zeggen dat dagelijks een vijftal wagens het inrijverbod negeren, vaak doordat ze het verbodsteken niet gezien hebben", aldus N-VA - gemeenteraadslid Kurt Himpe.

Op de eerstvolgende bijeenkomst van de commissie voor Openbare Werken en Mobiliteit op 27 augustus vraagt raadslid Himpe om deze problematiek te bespreken.

Hij stelt ook voor om in de Wezestraat een oplossing te zoeken voor het in- en uitrijden van een garageweg. Doordat er wagens aan beide kanten van de weg geparkeerd worden, is het voor de eigenaars en huurders van de garages vaak geen gemakkelijke klus om de garageweg in of uit te rijden.