Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Raadslid Kurt Himpe vraagt verkeersveilige maatregelen aan recyclagepark 

30 juli 2007

Gemeenteraadslid Kurt Himpe vraagt verkeersveilige maatregelen aan het Izegemse recyclagepark in de Lodewijk De Raetlaan.

Tijdens de piekmomenten staan er lange files wagens te wachten in beide richtingen. Dat zorgt voor de nodige verkeersproblemen op de drukke weg in het industriegebied.

"Het in- en uitrijden van het recyclagepark verloopt tijdens de piekmomenten niet altijd even vlot. Een slagboom zorgt ervoor dat tijdens drukke momenten het recyclagepark even kan afgesloten worden zodat alle aanwezigen rustig hun afval kunnen deponeren. Maar autobestuurders die dan net een inrijmanoeuvre uitvoeren, staan plots midden op de rijweg en kunnen niet meer verder", stelt raadslid Himpe.

Door de wachtrijen in beide richtingen blijft er ook maar weinig plaats meer over voor het drukke vrachtwagenverkeer in de Lodewijk De Raetlaan. Ook dat zorgt voor de nodige problemen en nu en dan voor kleine ongevallen.

"Het succes van het Izegemse recyclagepark heeft dus ook een keerzijde", besluit hij.

Gemeenteraadslid Kurt Himpe plaatst het punt voor bespreking op de agenda van de eerstvolgende commissie voor Openbare Werken en Mobiliteit.