Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Problemen Gentsestraat zullen nog anderhalf jaar duren

27 januari 2007

Een oplossing voor de waterplassen op het wegdek in de Gentsestraat komt er pas over anderhalf jaar. Dat werd geantwoord op een schriftelijke vraag van gemeenteraadslid Kurt Himpe.

Bij regenweer blijven er grote waterplassen op het wegdek staan in de Gentsestraat tussen de Dirk Martenslaan en de Groenstraat. Dat is vooral het geval op het rijvak voor wie uit de richting van Ingelmunster komt.

Dit leidt tot gevaarlijke situaties: autobestuurders wijken uit om de plassen te vermijden en fietsers krijgen een pak water over zich als ze net voorbij rijden op het fietspad.
 
Gemeenteraadslid Kurt Himpe vroeg de bevoegde diensten om de situatie ter plaatse te bekijken en eventueel de waterafvoer te controleren op verstoppingen. De stadsdiensten antwoordden dat het probleem gekend is. De leiding van het afvalwater is nog niet aangesloten en door de toenemende bewoning in de buurt van de Gentsestraat is er meer afvalwater. De leiding dient nu enkel als buffer en als noodoplossing wordt die nu en dan leeggepompt.