Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

N-VA hoopt op goed bestuur

9 januari 2007

Tijdens de installatievergadering van de gemeenteraad werd meegedeeld dat de nieuwe burgemeester de eed aflegde. Doordat er een gezamenlijke voordrachtsakte van de meerderheid was, was de verkiezing van de schepenen een formaliteit en was er geen stemming.

Raadslid Geert Bourgeois feliciteerde de nieuwe burgemeester en de schepenen en drukte de wens uit dat de stad Izegem een goed bestuur zou hebben. De N-VA is bereid om constructief mee te werken. Goede voorstellen zullen gesteund worden, tegen slechte voorstellen zal de fractie constructief oppositie voeren.

Sinds de installatievergadering van 2 januari is de burgemeester niet meer de voorzitter van de gemeenteraad. Herman Jonckheere werd door de meerderheidspartijen voorgedragen.

 Raadslid Kurt Himpe feliciteerde hem en stelde namens de fractie dat de N-VA erop rekent dat hij die functie onpartijdig en objectief zal uitvoeren, dat hij als voorzitter de rechten van de gemeenteraadsleden zal respecteren en dat er geen belemmeringen zullen zijn.