Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Informatie over werken Aquafin: belofte maakt schuld

31 januari 2007

Gemeenteraadslid Kurt Himpe vroeg tijdens de gemeenteraadszitting van 22 januari om beloftes in verband met informatieverstrekking via de stedelijke website ook effectief na te komen. Twee weken na de zitting is er echter nog altijd geen informatie te bespeuren.

Tijdens een infovergadering vóór de kerstvakantie werd aangekondigd dat alle informatie over de werken die Aquafin uitvoert tegen het einde van de kerstvakantie ter beschikking zou zijn op de stedelijke website. Na de kerstvakantie bleek dit nog altijd niet het geval te zijn. Een vraag tijdens de gemeenteraadszitting van 22 januari leverde een nieuwe belofte op. Zonder resultaat... tot woensdag 31 januari (de publicatiedag van dit bericht): toen werd in de loop van de dag de informatie op de website ter beschikking gesteld.

We kunnen dus nu verwijzen naar de website van de stad Izegem (www.izegem.be) of naar die van Aquafin voor alle informatie over de werken, de planning en andere praktische info. Klik hier voor een rechtstreekse link.